Bravčové mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Bravčové rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a spolu popražíme. K rezňom pridáme očistenú pokrájanú zeleninu, bobkový list, celé čierne korenie, soľ, trochu vody a prikryté dusíme do mäkka. Mäkké rezne vyberieme, k šťave prilejeme smotanu rozmiešanú s múkou, dobre povaríme a pretrieme. Rezne vložíme späť do šťavy. Podávame s ryžou, knedľou, so šúľancami alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená