Boršč 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové a hovädzie mäso, pokrájanú slaninu dáme variť do studenej osolenej vody. Keď voda vrie, vložíme do nej očistenú, na rezance pokrájanú koreňovú zeleninu, hlávkovú kapustu, cibuľu, na kocky pokrájané zemiaky a všetko dáme uvariť do mäkka. Cviklu pokrájanú na rezance uvaríme osobitne. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho (bravčové skôr ako hovädzie, aby sa nerozvarilo), pokrájame ho na kocky a vložíme späť do polievky. Pridáme uvarenú cviklu, prelisované rajčiaky, mleté korenie, papriku a ešte trochu povaríme. Prichutíme octom a pred podávaním zamiešame do nej kyslú smotanu a pokrájanú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená