Hráškové pyré k mäsu

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g zeleného hrášku
50 g masla
30 g hladkej múky
soľ
čierne korenie
kocka cukru
2 lyžice sladkej smotany

Postup receptu

Hrášok podusíme v osolenej vode do mäkka a prelisujeme. Z masla a múky pripravíme zápražku, zriedime ju pretlakom z hrášku a smotanou, podľa chuti osolíme, okoreníme, prisladíme a podusíme. Hráškové pyré podávame k pečeným alebo smaženým mäsám.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Ivkova torta

Náročnosť

Tvarohové buchty

Náročnosť

Pečeň na rošte

Náročnosť

Polievka z Aljašskej tresky

Náročnosť
Čas prípravy
10 hodín