Bravčové stehno na čerstvých hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

500 g bravčového stehna
40 g oleja
30 g cibule
soľ
mleté čierne korenie
rasca
150 g čerstvých hríbov

Postup receptu

Mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Na zvyšku oleja zapeníme posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hríby, posolíme, okoreníme a dusíme. Opečené rezne dáme na alobal, pokladieme na ne udusene huby, zabalíme, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 25 – 30 minút. Podávame s udusenou ryžou alebo s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškótové rezy 2.

Náročnosť

Kapustová polievka

Náročnosť

Kofilové pusinky s prekvapením

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krevety s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút