Ryba na modro

Vyskúšajte túto netradičnú verziu prípravy rýb na modro.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g nemastného kapra alebo pstruha
100 g miešanej koreňovej zeleniny
40 g masla
voda
soľ
bobkový list

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Kapra zbavíme šupín, ale kožu nesťahujeme, lebo tá pri varení zmodrie. Pokrájame ho na rovnaké kúsky. Očistenú pokrájanú zeleninu dáme do vriacej osolenej vody s bobkovým listom a varíme. Neskôr prilejeme ocot, aby voda bola mierne kyslá, vložíme kúsky ryby a varíme asi 4-5 minút. Uvarené kúsky urovnáme na misu a polejeme roztopeným maslom. Podávame s opekanými zemiakmi a ozdobíme hlávkovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nátierka z droždia

Náročnosť

Milánske špagety

Náročnosť

Plnené holuby

Náročnosť

Palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút