Bryndzové tašky s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Z bryndze, múky a vajec vypracujeme cesto, vyvaľkáme na plátok asi ½ cm hrubý. Nakrájame na štvorčeky, vložíme do nich trocha zomletého údeného mäsa a prehneme do tvaru trojhrannej šatky. Strany dobre pritlačíme a varíme v osolenej vode asi 10 minút. Hotové tašky nakoniec polejeme smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hubová omáčka

Náročnosť

Grilážové rezy

Náročnosť

Strúhaná mrkva s jabĺčkom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rýchly koláč s džemom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jarné vajcia

Náročnosť