Bryndzové tašky s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bryndze, múky a vajec vypracujeme cesto, vyvaľkáme na plátok asi ½ cm hrubý. Nakrájame na štvorčeky, vložíme do nich trocha zomletého údeného mäsa a prehneme do tvaru trojhrannej šatky. Strany dobre pritlačíme a varíme v osolenej vode asi 10 minút. Hotové tašky nakoniec polejeme smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusený brzlík

Náročnosť

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

„Bohémky“

Náročnosť