Hamburské bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso (najlepšie zo stehna) prešpikujeme prúžkami slaniny, kyslých uhoriek a zeleniny. Potom ho opečieme zo všetkých strán na oleji, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, pokrájanú cibuľku a spolu ešte popražíme. Potom ho podlejeme vodou, posolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená