Hamburské bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso (najlepšie zo stehna) prešpikujeme prúžkami slaniny, kyslých uhoriek a zeleniny. Potom ho opečieme zo všetkých strán na oleji, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, pokrájanú cibuľku a spolu ešte popražíme. Potom ho podlejeme vodou, posolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baklažánové závitky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Malinová zmrzlina

Náročnosť

Zapekané vajcia

Náročnosť