Hamburské bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso (najlepšie zo stehna) prešpikujeme prúžkami slaniny, kyslých uhoriek a zeleniny. Potom ho opečieme zo všetkých strán na oleji, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, pokrájanú cibuľku a spolu ešte popražíme. Potom ho podlejeme vodou, posolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie závitky na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Krémové venčeky

Náročnosť

Pľúcka nakyslo

Náročnosť

Kuracie prsia s broskyňou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút