Hamburské bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso (najlepšie zo stehna) prešpikujeme prúžkami slaniny, kyslých uhoriek a zeleniny. Potom ho opečieme zo všetkých strán na oleji, pridáme zvyšok pokrájanej zeleniny, pokrájanú cibuľku a spolu ešte popražíme. Potom ho podlejeme vodou, posolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená