Čučoriedkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame, pridáme múku a 50 g cukru. Vypracujeme cesto a dáme ho na hodinu do chladničky. Potom ho rozvaľkáme, uložíme do okrúhlej koláčovej formy a zakryté alobalom predpečieme asi 20 minút. Potom cesto posypeme odkvapkanými čučoriedkami a cukrom a z kúska cesta, ktoré sme si odložili nabok, urobíme mriežky. Žĺtok vymiešame s 2 lyžicami vody a potrieme ním mriežky a okraj koláča. Pečieme ďalších 20 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená