Roštenka s omáčkou z kyslých uhoriek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Vykostenú roštenku rýchlo umyjeme, nakrájame na rezne, trošku naklepeme a prudko opečieme po oboch stranách na horúcej masti. Mäso vyberieme a do masti dáme nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju speniť.

  2. Pridáme sladkú papriku, mleté čierne korenie, opečené rezne osolíme a prikryté dusíme. Občas podlejeme horúcou vodou.

  3. Udusené mäso vyberieme a šťavu zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a necháme povariť. Naostatok pridáme do omáčky na kocky nakrájané kyslé uhorky.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 07, 2022 / 19:47

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zelerová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rýchly koláč s džemom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
halušky príloha

Halušky s maslom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút