Macedónske bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g bravčového mäsa zo stehna
40 g oleja
20 g cibule
30 g hladkej múky
2 dl mlieka
kôpor
ocot
soľ
voda

Postup receptu

Bravčové rezne naklepeme, na okrajoch narežeme a opečieme na oleji. Pridáme postrúhanú cibuľku, spolu ešte popražíme, posolíme, podlejeme vodou a prikryté udusíme. Udusené zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme posekaný kôpor, ocot podľa chuti a povaríme. Podávame s ryžou, knedľou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapekané rezance

Náročnosť

Karamelový krém

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusený špenát

Náročnosť