Macedónske bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Bravčové rezne naklepeme, na okrajoch narežeme a opečieme na oleji. Pridáme postrúhanú cibuľku, spolu ešte popražíme, posolíme, podlejeme vodou a prikryté udusíme. Udusené zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme posekaný kôpor, ocot podľa chuti a povaríme. Podávame s ryžou, knedľou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená tarhoňa 1.

Náročnosť

Plnené rajčiaky 2.

Náročnosť

Plnené pomaranče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Orechové rezy 2.

Náročnosť