Cviklový šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú cviklu uvaríme v šupke, potom olúpeme a postrúhame na rezance alebo kolieska. Vložíme do misy a polejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali ocot, soľ, olej, cukor a tlčenú rascu. Navrch pridáme postrúhaný chren. Šalát môžeme pripraviť aj zo surovej, jemne postrúhanej cvikly.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvová nátierka

Náročnosť

Čerešňový osúch

Náročnosť

Hovädzí vývar s haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Holubací perkelt

Náročnosť