Švédska roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie rezne naklepeme, posolíme, okoreníme a z obidvoch strán opečieme na oleji. Opečené rezne vyberieme a na oleji opečieme do zlatista pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme späť, prilejeme vodu a prikryté dusíme. Keď sú mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, povaríme a precedíme na ne.
Podávame ich posypané postrúhaným syrom s ryžou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríbové omelety

Náročnosť

Kurča na troch horčiciach 1.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Obyčajné dolky

Náročnosť

Oriešková torta 1.

Náročnosť

Plnené kurča 3.

Náročnosť