Švédska roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hovädzie rezne naklepeme, posolíme, okoreníme a z obidvoch strán opečieme na oleji. Opečené rezne vyberieme a na oleji opečieme do zlatista pokrájanú cibuľu. Rezne vložíme späť, prilejeme vodu a prikryté dusíme. Keď sú mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, povaríme a precedíme na ne.
Podávame ich posypané postrúhaným syrom s ryžou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Mäsové ježe

Náročnosť

Rumové mesiačiky

Náročnosť

Slivkový kompót 2.

Náročnosť

Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút