Dusená hlávková kapusta s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Kapustu očistíme od vrchných zvädnutých listov, umyjeme a nakrájame na tenké rezance. Do rajnice dáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, na plátky nakrájanú slaninu, polovicu nakrájanej kapusty, umyté a na malé kúsky pokrájané mäso a navrch zvyšok kapusty. Posypeme mletou rascou, mletým čiernym korením, osolíme, zalejeme horčicou, vodou a prikryté varíme asi ¾ hodiny. Keď je všetko udusené, zalejeme kyslou smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové mäso na poľovnícky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čokoládový nákyp

Náročnosť

Nátierka z vaječných žĺtkov

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Citrónový závin

Náročnosť

Palacinky s lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút