Dusená hlávková kapusta s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kapustu očistíme od vrchných zvädnutých listov, umyjeme a nakrájame na tenké rezance. Do rajnice dáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, na plátky nakrájanú slaninu, polovicu nakrájanej kapusty, umyté a na malé kúsky pokrájané mäso a navrch zvyšok kapusty. Posypeme mletou rascou, mletým čiernym korením, osolíme, zalejeme horčicou, vodou a prikryté varíme asi ¾ hodiny. Keď je všetko udusené, zalejeme kyslou smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Záhorácky guláš

Náročnosť

Pomarančové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Zapečený pór

Náročnosť

Banánový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút