Dusená hlávková kapusta s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kapustu očistíme od vrchných zvädnutých listov, umyjeme a nakrájame na tenké rezance. Do rajnice dáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, na plátky nakrájanú slaninu, polovicu nakrájanej kapusty, umyté a na malé kúsky pokrájané mäso a navrch zvyšok kapusty. Posypeme mletou rascou, mletým čiernym korením, osolíme, zalejeme horčicou, vodou a prikryté varíme asi ¾ hodiny. Keď je všetko udusené, zalejeme kyslou smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ražniči z kapra

Náročnosť

Pór s maslom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút