Dusená hlávková kapusta s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Kapustu očistíme od vrchných zvädnutých listov, umyjeme a nakrájame na tenké rezance. Do rajnice dáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, na plátky nakrájanú slaninu, polovicu nakrájanej kapusty, umyté a na malé kúsky pokrájané mäso a navrch zvyšok kapusty. Posypeme mletou rascou, mletým čiernym korením, osolíme, zalejeme horčicou, vodou a prikryté varíme asi ¾ hodiny. Keď je všetko udusené, zalejeme kyslou smotanou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Znojemský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Parížsky rezeň 1.

Náročnosť

Vajíčkový šalát

Náročnosť

Zelerové lievance

Náročnosť