Kapustový závin 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme soľ, ocot, olej a vlažnú vodu a dobre vypracujeme na redšie cesto, ktoré necháme asi štvrť hodiny stáť na pomúčenom lopári prikryté zohriatym kastrólom. Na stôl rozprestrieme čistý obrus, posypeme ho múkou a bochník cesta roztiahneme na ňom po dĺžke. Potrieme ho rozpusteným tukom, aby sa nelepilo, a potom cesto vyťahujeme do šírky po celom stole. Posypeme nadrobno posekanou kapustou opraženou na tuku. Kapustu pri dusení trochu posolíme, osladíme a okoreníme čiernym korením. Upečený posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená