Fánky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pokrájame margarín, pridáme soľ, cukor, žĺtok, prášok do pečiva, smotanu a vypracujeme husté cesto, trochu redšie ako na rezance. Cesto necháme asi ½ hodiny stáť. Potom ho vyvaľkáme asi na hrúbku stebla, ostrôžkou pokrájame na rovnaké štvorčeky, ktoré uhlopriečne v strede prerežeme, jeden roh pretiahneme cez otvor a vyprážame. Nakoniec posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiolové pyré

Náročnosť

Štefanské omelety

Náročnosť

Džatky

Náročnosť

Guláš z hlivy ustricovej

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ovarové kolienko

Náročnosť