Fašírky z miešaného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na mäsovom mlynčeku zomelieme mäso, v šupke uvarené, olúpané zemiaky, cibuľu, cesnak a v mlieku namočený vytlačený rožok. Masu osolíme okoreníme, pridáme jedno vajce a trošku postrúhanej citrónovej kôry. Dobre rozmiešame a formujeme fašírky. Obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodová žemľovka

Náročnosť

Orechové úle

Náročnosť

Ovocný šalát III

Náročnosť

Paštéta z husacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút