Fašírky z miešaného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Na mäsovom mlynčeku zomelieme mäso, v šupke uvarené, olúpané zemiaky, cibuľu, cesnak a v mlieku namočený vytlačený rožok. Masu osolíme okoreníme, pridáme jedno vajce a trošku postrúhanej citrónovej kôry. Dobre rozmiešame a formujeme fašírky. Obaľujeme ich v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čebureky

Náročnosť

Srnčie medailóniky

Náročnosť

Polievka z kalerábu a mrkvy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Prírodný rezeň

Náročnosť