Fazuľový šolet 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Prebratú umytú fazuľu namočíme a necháme do druhého dňa stáť. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, na kolieska pokrájanú klobásu, rozotretý cesnak, soľ, porcie údeného mäsa, krúpy a namočenú fazuľu aj s vodou. Fazuľu necháme v mierne teplej rúre 4 hodiny, kým nie je mäkká. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Patizónové placky

Náročnosť

Anglická sviečkovica

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Plnený bažant

Náročnosť

Oravská kapustnica

Náročnosť