Hovädzia roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.42
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Umytý a naklepaný plátok mäsa opečieme nasucho, podlejeme vodou, pridáme rascu a udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a ešte chvíľu povaríme. Do hotovej šťavy zamiešame čerstvé maslo a vložíme do nej udusené mäso.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Višňové víno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vanilkový koktail

Náročnosť

Zemiakové šúľance na slaný spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút