Kuracie prsia na tatarskej omáčke s broskyňami

Chutný recept aj na nedeľný obed.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

kuracie prsia
cibuľa
tatárska omáčka

Postup receptu

Postup prípravy:
4 väčšie cibule alebo množstvo podľa chuti nakrájame na kolieska, poukladáme na plech a polejeme troškou oleja. Kuracie prsia naklepeme ako rezne, okoreníme, osolíme, poukladáme na cibuľu a na vrch dáme 1 tatársku omáčku a dáme piecť. Veľmi chutné.
Podávame s ryžou a broskyňami.
Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ragú zo zajaca

Náročnosť

Pivová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kelové knedličky

Náročnosť