Kuracie prsia na tatarskej omáčke s broskyňami

Chutný recept aj na nedeľný obed.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

kuracie prsia
cibuľa
tatárska omáčka

Postup receptu

Postup prípravy:
4 väčšie cibule alebo množstvo podľa chuti nakrájame na kolieska, poukladáme na plech a polejeme troškou oleja. Kuracie prsia naklepeme ako rezne, okoreníme, osolíme, poukladáme na cibuľu a na vrch dáme 1 tatársku omáčku a dáme piecť. Veľmi chutné.
Podávame s ryžou a broskyňami.
Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená