Frittata

Frittata je perfektným ľahkým a rýchlym jedlom na raňajky či večeru! Suroviny môžete rôzne kombinovať a aj tak bude stále chutiť skvelo. Vyskúšajte!

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
182 Receptov

Postup receptu

  1. Rúru si predhrejte na 220 stupňov. V miske si zmiešajte vajcia spolu s mliekom, koreninami a soľou.

  2. Pridajte nastrúhaný syr a odložte na 10 minút do chladničky. Na panvici si osmažte na drobno nakrájanú cibuľku a slaninu. Pridajte na drobno nakrájanú zeleninu a nechajte smažiť približne 10 minút.

  3. Do zmesi prilejte vajíčka a rýchlo premiešajte. Na strednom ohni varte približne 5 minút, až pokiaľ nie sú okraje hnedé. Frittatu následne presuňte do rúry a pečte 7-10 minút. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarská hríbová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
koláč
Dezerty

Mrkvový svieži koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Tvarohové nadýchané palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čínske cibuľové palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
steak

Hovädzí flank steak s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút