Cesnaková krémová polievka

Zahreje a chutí! Číra cesnaková polievka má niečo do seba, avšak jej krémová verzia je o niečo lahodnejšia. Tak čo, vyskúšate?

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.57
229 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Cesnakovým hlavičkám (3-4 ks) odrežeme vrch, naolejujeme, osolíme, zabalíme do alobalu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov po dobu 30 minút.

  2. Na oleji a masle opečieme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme zemiaky, soľ, korenie, majorán a zalejeme smotanou a vodou. Varíme až pokiaľ zemiaky nezmäknú.

  3. Následne pridáme upečený cesnak a rozmixujeme. Dochutíme a podľa potreby povaríme ešte 10 minút. Podávame s krutónmi. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Palacinky na sladko s džemom a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kuracie stehná obalené v prosciutte

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kura na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
musli
raňajky vegan

Jesenná granola

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karfiolové kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Čínske cibuľové palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina