Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Rýchly obed pre každého „mäsožravca“.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
11 Receptov

Postup receptu

  1. Ošúpeme a nakrájame si zemiaky na mesiačiky. Dáme ich na plech, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C, asi 30 min, kým nie sú zemiaky mäkké a chrumkavé.

  2. Medzitým si nakrájame mäso na plátky hrubé asi 2 cm. Osolíme, okoreníme. Rozpálime panvicu s olejom a pridáme mäso. Pečieme cca 4 minúty z každej strany.

  3. V mise si zmiešame šalát, nakrájanú reďkovku, papriku, uhorku a cherry paradajky. Šalát zalejeme olivovým olejom spolu s citrónom. Pridáme bylinky a soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryžový nákyp so slivkovým kompótom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Palacinky na sladko s džemom a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bravčová panenka s batátovou kašou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút