Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Rýchly obed pre každého „mäsožravca“.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. Ošúpeme a nakrájame si zemiaky na mesiačiky. Dáme ich na plech, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C, asi 30 min, kým nie sú zemiaky mäkké a chrumkavé.

  2. Medzitým si nakrájame mäso na plátky hrubé asi 2 cm. Osolíme, okoreníme. Rozpálime panvicu s olejom a pridáme mäso. Pečieme cca 4 minúty z každej strany.

  3. V mise si zmiešame šalát, nakrájanú reďkovku, papriku, uhorku a cherry paradajky. Šalát zalejeme olivovým olejom spolu s citrónom. Pridáme bylinky a soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryžový nákyp so slivkovým kompótom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Jahodové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Pečené plnené papriky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
šalát

Kuskusový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
galetka
Dezerty

Malinovo-černicová galetka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
frittata
raňajky

Frittata

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút