Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Rýchly obed pre každého „mäsožravca“.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
178 Receptov

Postup receptu

  1. Ošúpeme a nakrájame si zemiaky na mesiačiky. Dáme ich na plech, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C, asi 30 min, kým nie sú zemiaky mäkké a chrumkavé.

  2. Medzitým si nakrájame mäso na plátky hrubé asi 2 cm. Osolíme, okoreníme. Rozpálime panvicu s olejom a pridáme mäso. Pečieme cca 4 minúty z každej strany.

  3. V mise si zmiešame šalát, nakrájanú reďkovku, papriku, uhorku a cherry paradajky. Šalát zalejeme olivovým olejom spolu s citrónom. Pridáme bylinky a soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

špízy
indická kuchyňa

Kuracie Tandoori špízy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
šalát
šalát vhodné na grilovačku

Coleslaw šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Cesnakové uzlíky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
cuketa
málo kalórií rýchly recept zdravé

Plnené cukety

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Francúzske zemiaky s klobásou a slovenskou salámou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pšenová kaša s pošírovanými hruškami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút