Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Rýchly obed pre každého „mäsožravca“.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Ošúpeme a nakrájame si zemiaky na mesiačiky. Dáme ich na plech, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C, asi 30 min, kým nie sú zemiaky mäkké a chrumkavé.

  2. Medzitým si nakrájame mäso na plátky hrubé asi 2 cm. Osolíme, okoreníme. Rozpálime panvicu s olejom a pridáme mäso. Pečieme cca 4 minúty z každej strany.

  3. V mise si zmiešame šalát, nakrájanú reďkovku, papriku, uhorku a cherry paradajky. Šalát zalejeme olivovým olejom spolu s citrónom. Pridáme bylinky a soľ.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
koláč
rýchly koláč

Tvarohovo-slivkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
indická kuchyňa vegan

Vegánske curry

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tvarohové nadýchané palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
bryndzové halušky

Bryndzové halušky na tradičný slovenský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Indický pokrm Butter chicken

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút