Tekvicová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V nádobe na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme postrúhanú tekvicu, červenú papriku, soľ, naberačku horúcej vody a prikrytú dusíme. Do zmäknutej tekvice, prilejeme kyslú smotanu,
v ktorej sme rozmiešali hladkú múku a toľko horúcej vody, aby polievky bol 1 liter. Necháme ju krátko povariť. Pred podávaním pridáme do nej posekaný kôpor, osolíme a okyslíme citrónovou šťavou alebo octom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnená paprika 2.

Náročnosť

Zeleninové predjedlo s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Ruský biftek

Náročnosť

Plnená paprika 3.

Náročnosť