Hortobádska roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vykostenú roštenku umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na rezne, troška naklepeme, osolíme, poprášime múkou a na horúcej masti po oboch stranách opečieme. Masť prelejeme do druhej rajnice, pridáme očistenú, nadrobno posekanú cibuľu, pálivú papriku, paradajkový pretlak, pomletú rascu, rozotretý cesnak, majorán, podlejeme horúcou vodou a chvíľu povaríme. Horúce nalejeme na roštenky tak, aby boli pokryté, a pod pokrievkou pomaly dusíme. K poloudusenému pridáme očistené a nakrájané zelené papriky, paradajky a všetko udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelové valčeky

Náročnosť

Kokosové tyčinky

Náročnosť

Teľacie vtáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny