Hortobádska roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Vykostenú roštenku umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na rezne, troška naklepeme, osolíme, poprášime múkou a na horúcej masti po oboch stranách opečieme. Masť prelejeme do druhej rajnice, pridáme očistenú, nadrobno posekanú cibuľu, pálivú papriku, paradajkový pretlak, pomletú rascu, rozotretý cesnak, majorán, podlejeme horúcou vodou a chvíľu povaríme. Horúce nalejeme na roštenky tak, aby boli pokryté, a pod pokrievkou pomaly dusíme. K poloudusenému pridáme očistené a nakrájané zelené papriky, paradajky a všetko udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechové piškóty

Náročnosť

Čatní z nektáriniek a hrušiek s čili

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút

Hovädzí vývar s haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Hovädzia roláda 1.

Náročnosť

Revúcke guľky

Náročnosť