Štefanské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do pozdĺžneho hovädzieho svalu urobíme otvor (v smere vlákien), do ktorého vložíme na tvrdo uvarené a olúpané vajcia. Otvor zašijeme alebo spojíme drievkom. Potom mäso opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, ešte popražíme, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Pred dohotovením ho dáme odkryté do rúry dopiecť. Šťavu zaprášime múkou, povaríme, mäso zbavíme nite alebo drievka, pokrájame a vložíme späť do šťavy. Podávame so zemiakmi a s prívarkom alebo s ryžou a so šalátom, prípadne s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená