Štefanské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do pozdĺžneho hovädzieho svalu urobíme otvor (v smere vlákien), do ktorého vložíme na tvrdo uvarené a olúpané vajcia. Otvor zašijeme alebo spojíme drievkom. Potom mäso opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, ešte popražíme, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Pred dohotovením ho dáme odkryté do rúry dopiecť. Šťavu zaprášime múkou, povaríme, mäso zbavíme nite alebo drievka, pokrájame a vložíme späť do šťavy. Podávame so zemiakmi a s prívarkom alebo s ryžou a so šalátom, prípadne s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pórový šalát

Náročnosť

Kežmarské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút