Rybia polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do osolenej vody dáme koreňovú zeleninu pokrájanú na malé rezance a dobre povaríme. Hlavu z kapra uvaríme osobitne. Mäkké mäso z hlavy vykostíme a pridáme k zeleninovému vývaru spolu s precedeným vývarom z hlavy. Potom polievku zahustíme ružovou maslovou zápražkou a dobre povaríme. Vnútornosti umyjeme, opatrne vyberieme žič, pokrájame ich, vložíme do polievky a najmenej 20 minút varíme. Pred podávaním polievku ochutíme mletým muškátovým kvetom a posekanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou.
Podávame so žemľou pokrájanou na kocky a opraženou na masle.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená