Hovädzie mäso dusené na zeleri

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, a očistený pokrájaný zeler. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na rezne. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaové rezy

Náročnosť

Rezancový nákyp 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zelená paprika plnená bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Punčová torta 2.

Náročnosť

Tarhoňa

Náročnosť