Hovädzie mäso dusené na zeleri

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, a očistený pokrájaný zeler. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme, pretrieme a nalejeme na rezne. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Marhuľové rezy 2.

Náročnosť

Úsporná torta

Náročnosť

Rychle orechove rezy

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút