Viedenská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z dobre odležaného hovädzieho mäsa z nízkeho boku nakrájame rezne hrubé asi 1 cm, ktoré zľahka naklepeme, posolíme, obalíme v múke a z obidvoch strán opečieme na oleji (z každej strany asi 4 minúty). Opečené rezne uložíme na misu a posypeme prúžkami cibule, ktorú sme opražili na masti do červena.
Z málo odležaného mäsa je roštenka tvrdá. Podávame s ryžou, tarhoňou, so zemiakmi alebo so šúľancami a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená