Viedenská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z dobre odležaného hovädzieho mäsa z nízkeho boku nakrájame rezne hrubé asi 1 cm, ktoré zľahka naklepeme, posolíme, obalíme v múke a z obidvoch strán opečieme na oleji (z každej strany asi 4 minúty). Opečené rezne uložíme na misu a posypeme prúžkami cibule, ktorú sme opražili na masti do červena.
Z málo odležaného mäsa je roštenka tvrdá. Podávame s ryžou, tarhoňou, so zemiakmi alebo so šúľancami a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Medové rezy

Náročnosť

Rumová poleva

Náročnosť

Cukrové kôpky

Náročnosť