Polievka zo zeleného hrášku

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hrach umyjeme a namočíme cez noc do studenej vody. V tejto vode ho dáme variť spolu s mäsom. Keď je mäso uvarené, vyberieme ho a narežeme na malé kúsky. Varený hrach prelisujeme, polievku osolíme a zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody a povaríme. Do hotovej polievky pridáme narezané mäso a okoreníme ju. Nakoniec dáme petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemľové knedle

Náročnosť

Mrkvová polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapekané kuracie prsia s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút