Polievka zo zeleného hrášku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hrach umyjeme a namočíme cez noc do studenej vody. V tejto vode ho dáme variť spolu s mäsom. Keď je mäso uvarené, vyberieme ho a narežeme na malé kúsky. Varený hrach prelisujeme, polievku osolíme a zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody a povaríme. Do hotovej polievky pridáme narezané mäso a okoreníme ju. Nakoniec dáme petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Šmatlavá kapusta

Náročnosť

Šalát z fazuliek

Náročnosť