Krúpová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Údené mäso umyjeme a dáme variť do studenej vody. Po 1 hodine varenia pridáme umytú, očistenú koreňovú zeleninu. Potom si pripravíme cibuľovú zápražku, ktorú zriedime vlažným vývarom z mäsa a ešte ju dobre povaríme. Krúpy uvaríme do mäkka zvlášť v osolenej vode a potom ich vložíme do hotovej polievky spolu s pokrájanou zeleninou a vykosteným a pokrájaným mäsom. Nakoniec polievku dochutíme mletým čiernym korením a pridáme posekanú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená