Hubový paprikáš s vajciami

50 g masti
50 g cibule
malá lyžička červenej papriky
mletú rascu
300 g húb
soľ
voda
250 g kyslej smotany
20 g hladkej múky
4 vajcia
mleté čierne korenie
V kastróliku rozpustíme masť a zapeníme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme očistené, umyté drobné hríbiky, papriku, rascu, vodu, soľ a za občasného pomiešania prikryté dusíme. Zmäknuté hríby zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, okoreníme, podľa potreby dosolíme a všetko spolu na miernom ohni povaríme. Ešte do vriaceho pokrmu opatrne pridáme pomocou naberačky rozbité vajcia a necháme ich v prikrytom pokrme už bez varenia upariť. Paprikáš podávame s haluškami alebo s inou varenou cestovinou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ