Hubový paprikáš s vajciami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

50 g masti
50 g cibule
malá lyžička červenej papriky
mletú rascu
300 g húb
soľ
voda
250 g kyslej smotany
20 g hladkej múky
4 vajcia
mleté čierne korenie

Postup receptu

V kastróliku rozpustíme masť a zapeníme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme očistené, umyté drobné hríbiky, papriku, rascu, vodu, soľ a za občasného pomiešania prikryté dusíme. Zmäknuté hríby zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, okoreníme, podľa potreby dosolíme a všetko spolu na miernom ohni povaríme. Ešte do vriaceho pokrmu opatrne pridáme pomocou naberačky rozbité vajcia a necháme ich v prikrytom pokrme už bez varenia upariť. Paprikáš podávame s haluškami alebo s inou varenou cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená