Pečený bažant 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vypitvaného bažanta necháme asi 5-6 dní na chladnom mieste odležať. Potom ho nasucho ošklbeme. Jemné chĺpky opálime nad plameňom. Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a posolíme. Potom ho obalíme slaninou pokrájanou na plátky, ktoré obviažeme niťou. Položíme ho na pekáč, pridáme zvyšnú pokrájanú slaninu, podlejeme vývarom z drobkov a pečieme do červena. Z upečeného odstránime niť a rozkrájame ho. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s brusnicovým alebo so slivkovým kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená