Jahodová torta 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Najskôr z bielkov urobíme tuhý sneh, do ktorého zašľaháme 80 g práškového cukru a zľahka vmiešame žĺtky a hrubú múku. Z mastného papiera vystrihneme tri rovnaké kruhy (podľa tortovej formy). Papiere natrieme margarínom a rozotrieme na ne pripravené cesto, ktoré pečieme asi 8 minút. Upečené plátky necháme vychladnúť. Dva pláty spojíme plnkou. Plnka: Šľahačku rozdelíme na dve časti. Do jednej polovice vmiešame nasekané jahody s cukrom a natrieme na upečené platy. Zvyškom šľahačky natrieme okraje torty, posypeme ich nastrúhanou čokoládou. Povrch torty tiež natrieme šľahačkou a ozdobíme jahodami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Základná majonéza

Náročnosť

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mäsová nátierka

Náročnosť