Teľací paprikáš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, osolíme a prikryté dusíme. Podlievame horúcou vodou a občas premiešame. Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme zátrepkou, ktorú pripravíme zo smotany s rozšľahanou múkou. Nakoniec za stáleho miešania dobre povaríme. Podávame s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Šišky 2.

Náročnosť

Piškóty

Náročnosť