Kapustové strapačky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme, olúpeme a postrúhame. Potom k nim pridáme soľ, hladkú múku, vajce a dobre premiešame. Pripravené cesto pretláčame cez haluškáreň do osolenej vriacej vody. Občas ich premiešame a keď sú uvarené, vodu z nich scedíme. Slaninu pokrájame na malé kocky, opečieme, pridáme pokrájanú cibuľu a nakoniec nadrobno pokrájanú kyslú kapustu, trošku soli, mleté čierne korenie a udusíme do mäkka. Hotovú kapustu premiešame spolu s uvarenými strapačkami. Pred podávaním každú porciu posypeme teplými oškvarkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená