Kalerábová polievka 4.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané kaleráby pokrájame na kocky, opražíme na rozpálenom oleji, zalejeme horúcou osolenou vodou a povaríme. Pridáme svetlú maslovú zápražku a opäť dobre povaríme. Nakoniec do hotovej polievky zamiešame mlieko alebo smotanu rozšľahanú so žĺtkom, mletým čiernym korením a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame so žemľovým zvitkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie závitky na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Vyprážané vemeno

Náročnosť