Vaječná omeleta s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Osolené vajcia vidličkou dobre rozšľaháme. Na masti speníme postrúhanú cibuľu, pridáme očistené, pokrájané huby, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou a vydusíme až na tuk. Z pripravených vajec upečieme štyri omelety, ktoré ešte teplé naplníme hubovou plnkou a. preložíme na polovicu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šípkový lekvár

Náročnosť

Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Morčacie prsia na smotane so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Husárska roláda

Náročnosť