Kapor na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

800 g mäsa z kapra
soľ
mletá rasca
20 g hladkej múky
na špic noža červenej papriky
30 g masti
30 g masla

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Očisteného kapra umyjeme, osušíme, pokrájame na porcie, posolíme, obalíme v hladkej múke, v ktorej sme rozmiešali papriku a rascu. Na pekáčiku rozohrejeme masť a opražíme na nej z oboch strán pripravené porcie ryby. Potom pridáme maslo, prikryjeme a na platni sporáka alebo v rúre upečieme do červena.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená