Segedínsky guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Nadrobno nakrájanú cibuľu zapeníme na masti do ružova. Pridáme červenú papriku, cesnak, soľ, umyté mäso pokrájané na kocky, opražíme, podlejeme vodou a dusíme. K napoly udusenému mäsu pridáme kyslú kapustu a spolu dovaríme do mäkka. Zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešalí múku a spolu ešte povaríme. Podávame s knedľou, zemiakmi alebo chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tarhoňa

Náročnosť

Teľacie mäso s kompótovým ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rybacia nátierka

Náročnosť

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút