Zemiakové šúľance s makom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky uvarené v šupke olúpeme, pomelieme, pridáme preosiatu hrubú múku, vajce, soľ a na doske tvarujeme malé šúľance. Ak je cesto husté, pridáme trochu vody, ak redne, pridáme trochu múky. Šúľance varíme v osolenej vode. Potom odkvapkáme, pomastíme rozpusteným maslom a posypeme pomletým makom a práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážané hríby

Náročnosť

Mandľové rezy

Náročnosť

Cibuľový šalát

Náročnosť

Teľacie závitky na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút