Zemiakové šúľance s makom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky uvarené v šupke olúpeme, pomelieme, pridáme preosiatu hrubú múku, vajce, soľ a na doske tvarujeme malé šúľance. Ak je cesto husté, pridáme trochu vody, ak redne, pridáme trochu múky. Šúľance varíme v osolenej vode. Potom odkvapkáme, pomastíme rozpusteným maslom a posypeme pomletým makom a práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Smotanové lievance

Náročnosť

Majonézový šalát

Náročnosť

Krupicová kaša 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút