Kapustnica s údeným mäsom a klobáskou

Chutná kapustnica s udeným mesom a klobáskou. Ochutnajte našu kapustnicu.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

3 cibule
500g kyslej kapusty
3 lyžice masti
30 malých klobások
3 lyžice mletej sladkej papriky
500g údeného mäsa
50g sušených húb
3l vývaru
1 lyžička rasce
soľ
korenie

Postup receptu

Sušené huby si vopred namočíme a poprekrajujeme. Mäso očistíme a nakrájame nadrobno. Cibuľu ošúpeme a nasekáme najemno. Kapustu scedíme a pokrájame, rôsol nevylievame.
Na masti speníme cibuľu, pridáme mäso, osolíme, pridáme rascu a papriku a opražíme. Zalejeme vývarom a krátko povaríme. Vložíme pokrájanú kapustu, rôsol z kapusty a vodu, pridáme namočené nadrobno pokrájané huby. Všetko povaríme spoločne do mäkka. Nakoniec dochutíme podľa potreby soľou a korením. Klobásy ugrilujeme na rošte z oboch strán a vložíme do hotovej polievky. Ozdobíme kyslou smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená