Vianočný steak z lososa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kúsky lososa si deň pred prípravou potrieme citrónovou šťavou, namočíme do mlieka a dáme do chladničky. Na druhý deň pripravené kúsky lososa vyberieme z mlieka, poprášime korením na ryby, vegetou a tekutým korením. Lososa poukladáme na pekáč, potrieme bylinkovým maslom. Bylinkové maslo vyrobíme z masla, soli, pretlačeného cesnaku. Lososa pečieme asi 20 minút. Upečeného lososa vyberieme na tácku a ozdobíme bylinkovým maslom. Lososa obložíme čerstvou zeleninou. Ako prílohu podávame opekané alebo varené zemiaky posypané petržlenovou vňaťou a paradajkový šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená