Vianočný steak z lososa

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Kúsky lososa si deň pred prípravou potrieme citrónovou šťavou, namočíme do mlieka a dáme do chladničky. Na druhý deň pripravené kúsky lososa vyberieme z mlieka, poprášime korením na ryby, vegetou a tekutým korením. Lososa poukladáme na pekáč, potrieme bylinkovým maslom. Bylinkové maslo vyrobíme z masla, soli, pretlačeného cesnaku. Lososa pečieme asi 20 minút. Upečeného lososa vyberieme na tácku a ozdobíme bylinkovým maslom. Lososa obložíme čerstvou zeleninou. Ako prílohu podávame opekané alebo varené zemiaky posypané petržlenovou vňaťou a paradajkový šalát.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krémový puding

Náročnosť

Campari DeLuxe Spritz

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Ovocný šalát s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rybací paprikáš

Náročnosť