Kapustové lokše

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistenú hlávkovú kapustu posekáme nadrobno, pridáme soľ a necháme 10-20 minút odstáť.

  2. Následne pridáme vajcia, múku a vypracujeme cesto. Ak je cesto príliš hutné, pridáme trocha vody. Pokrájame ho na kúsky, ktoré na pomúčenom lopári rozvaľkáme do kruhu a pečieme na horúcej čistej platni. Upečené lokše pomastíme posolenou masťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bryndzová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ryba v aspiku

Náročnosť

Jablkový šalát

Náročnosť

Pečeňové placky

Náročnosť

Torta s kávovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút