Kapustové lokše 4.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú hlávkovú kapustu posekáme nadrobno, pridáme soľ, múku a vypracujeme cesto. Pokrájame ho na kúsky, ktoré na pomúčenom lopári rozvaľkáme do kruhu na hrúbku stebla a pečieme na horúcej čistej platni. Upečené lokše pomastíme posolenou masťou. Chutné sú s husacou masťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškótové guľky

Náročnosť

Punčová torta 2.

Náročnosť

Pečeňový zvitok

Náročnosť

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút