Karfiol so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý karfiol rozoberieme na ružičky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme červenú papriku, karfiol, voňavý klinček, majorán, pomletú rascu, dobre zamiešame a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme do mäkka. Potom pridáme posekaný zelený petržlen a so soľou rozotretý cesnak. V smotane rozmiešame múku, nalejeme na karfiol, osolíme a necháme zovrieť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené papriky inak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Rolované oblátky

Náročnosť

Sacherové rezy 1.

Náročnosť