Karlovarský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso umyjeme, pokrájame na kocky a zomelieme. Dáme do misky, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme vajce. Premiešame a z masy mokrou rukou formujeme rezne hrubé l cm, ktoré z oboch strán opečieme, podlejeme a udusíme do mäkka. Hotové vyberieme na misu, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou a povaríme. Do hotovej šťavy pridáme čerstvé maslo a nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou a šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená