Karlovarský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso umyjeme, pokrájame na kocky a zomelieme. Dáme do misky, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme vajce. Premiešame a z masy mokrou rukou formujeme rezne hrubé l cm, ktoré z oboch strán opečieme, podlejeme a udusíme do mäkka. Hotové vyberieme na misu, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou a povaríme. Do hotovej šťavy pridáme čerstvé maslo a nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou a šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená