Tekvica s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a očistenú tekvicu prekrojíme pozdĺžne na polovicu, zbavíme ju jadier, pokrájame na plátky hrubé 1 cm, ktoré obalíme múkou a opečieme na oleji. Potom z nich polovicu poukladáme na vymastený pekáč, osolíme, zalejeme zmesou z vajíčka, bryndze a posekanej zelenej petržlenovej vňate, prikryjeme druhou polovicou tekvice, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozmiešali vajíčka so soľou, a všetko zapečieme. Namiesto zelenej petržlenovej vňate môžeme použiť posekaný kôpor a rozotretý cesnak.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bedla na rasci

Náročnosť

Klopsy na smotane

Náročnosť

Hubert Royal

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mliečna polievka

Náročnosť