Tekvica s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytú a očistenú tekvicu prekrojíme pozdĺžne na polovicu, zbavíme ju jadier, pokrájame na plátky hrubé 1 cm, ktoré obalíme múkou a opečieme na oleji. Potom z nich polovicu poukladáme na vymastený pekáč, osolíme, zalejeme zmesou z vajíčka, bryndze a posekanej zelenej petržlenovej vňate, prikryjeme druhou polovicou tekvice, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozmiešali vajíčka so soľou, a všetko zapečieme. Namiesto zelenej petržlenovej vňate môžeme použiť posekaný kôpor a rozotretý cesnak.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená