Kežmarské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

250 g polohrubá múka
100 g cukru
150 g masla
4 žĺtka
trochu pdp
citr. kôra

Plnka:
4 bielka
200 g cukru
140 g posekaných orechov

Postup receptu

Cesto : Všetko spojíme na hladké cesto. Potom ho rozvaľkáme a pečieme v teplej rúre na pomastenom a posypanom plechu pri 180 C.
Napoly upečieme a natrieme ríbezľovým lekvárom, potrieme plnkou a dopečieme. /čas pečenia neudávam, lebo každá rúra pečie inak/
Plnka : Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor a primešame posekané orechy.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená