Španielska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

250 g hovädzieho mäsa
250g chudého bravčového mäsa
soľ
čierne korenie
5 zemiakov
1 cibuľu
2 dl kyslej smotany.
Na formu tuk a strúhanku.

Postup receptu

Hovädzie a bravčové mäso pokrájame na plátky, vyklepeme ich, posolíme a pokoreníme. Zemiaky pokrájame na kolieska a vyložíme nimi vymastenú a strúhankou vysypanú formu. Posypeme ich pokrájanou cibuľou, na ktorú poukladáme plátky mäsa. Na mäso položíme ďalšiu vrstvu zemiakov, cibule a zvyšné mäso. Zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou, formu dokonale prikryjeme alobalom a varíme hodinu vo vodnom kúpeli. Podávame so zeleninovým šalátom

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená