Dusený kaleráb

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený a na kocky pokrájaný kaleráb dáme na rozpustené maslo, osolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia kaleráb podlievame horúcou vodou, aby sa neprerušil var. Udusený kaleráb zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor. Kalráb možno pripraviť aj bez múky – prírodný.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krehké koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Lečo s mäsom

Náročnosť

Zelerová krémová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút