Kotlíkový guláš 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji opečieme mäso pokrájané na kocky, pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, červenú papriku, soľ, čierne korenie, rascu a rozotretý cesnak. Prilejeme trochu vody, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme pokrájané zemiaky a spolu dodusíme. Z múky, vajca a vody vypracujeme polotuhé cesto, z ktorého odkrajujeme malé kúsky a hádžeme do vriaceho guláša. Nakoniec pridáme očistenú zelenú papriku pokrájanú na rezance, rozštvrtené rajčiaky a ešte povaríme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ázijský sendvič z modrého kraba

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kakaove cestoviny 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút