Kotlíkový guláš 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji opečieme mäso pokrájané na kocky, pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú necháme zapeniť, červenú papriku, soľ, čierne korenie, rascu a rozotretý cesnak. Prilejeme trochu vody, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme pokrájané zemiaky a spolu dodusíme. Z múky, vajca a vody vypracujeme polotuhé cesto, z ktorého odkrajujeme malé kúsky a hádžeme do vriaceho guláša. Nakoniec pridáme očistenú zelenú papriku pokrájanú na rezance, rozštvrtené rajčiaky a ešte povaríme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krupicové halušky

Náročnosť

Plnené papriky inak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pečené pstruhy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

„Bohémky“

Náročnosť